Boende

Share Button

I deltagaravgiften ingår enkelt boende i form av golvförläggning i Hällekisskolans gymnastiksal, 15 minuters gångväg från konferensområdet.

Vill man bo lite bekvämare finns det ett vandrarhem av god standard i direkt anslutning till konferensen, Falkängen, som även har en konferensanläggning. Det pågår en konferens där samtidigt med Naturbrukskonferensen, så det finns risk att det blir fullbelagt, så boka gärna i tid för att vara säkra på att få det boende du önskar. Bästa sättet att boka är att ringa (tel 0510 – 54 06 53) så är det lättare att få till vilken typ av rum du vill ha på ett enkelt sätt.

I Gössäter, ungefär tre kilometer bort, finns Pensionat Karlslund, även känt som blå pensionatet. Om man inte kommer med bil så finns det en mysig skogsväg att promenera på från konferensområdet till pensionatet, det tar knappt 40 minuter.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>